• Kontakt
PREHOD,d.o.o., Kranj
Smledniška cesta 64 a
4000 Kranj

T: +386 (0)4 281 03 00
E: prehod@prehod.si

 • Kje smo
 • KDO SMO
 • E-NOVICE
 • DELOVNI ČAS
  PRODAJNEGA SALONA

  PONEDELJEK ZAPRTO  
  TOREK 9:00-19:00  
  SREDA 9:00-19:00  
  ČETRTEK 9:00-19:00  
  PETEK 9:00-19:00  
  SOBOTA 9:00-13:00  
 • SVETOVANJE
  V PRODAJNEM SALONU
  SREDA DO petek
  od 15.00 do 19.00
  SOBOTA
  OD 9.00 DO 13.00
 • svetovanje
  PO DOGOVORU
  T: 040-623-352
  E: prehod@prehod.si
 • DELOVNI ČAS
  PISARNE PREHOD
  PONEDELJEK-PETEK
  od 9.00 do 16.00
 • POVEZAVE
  Vrtno pohištvo

  Lesene terase

  Eva Solo

  Talne obloge

  Ogledala

  Zaščita pred erozijo

  Pravila golfa
Domov > XL > Index

PREPROGE IN TALNE OBLOGE IZ VOLNE XL

Volnene preproge in talne obloge se odlikujejo z naravno lepoto. Zaradi prepletenosti vlaken imajo barve poseben ton. Če je uporabljena najkakovostnejša volna, je volnena preproga resnično nekaj žlahtnega.

Sodobni oblikovalci združujejo različne materiale, na primer volno in svilo ali bombaž, ali pa volno s posebnim postopkom pranja spreminjajo v kakovostno klobučevino, ki je zanimiva za izdelovanje preprog.

V to skupino so zbrane zelo debele volnene preproge izdelane iz ovčje in kozje volne. Volna je na poseben način obdelana in spremenjena v klobučevino, vita v debele vrvi, ki so vite na različne načine in nato pritrjene na podlago. Te preproge so dekorativne in tople, nekatere med njimi imajo že razpoznavno vrednost (preproga STONE). Preproge so bele, rjave, sive in rdeče barve. Primerne so prostore modernih stanovanj.

Strižena preproga v beli barvi.
Poleg modnih striženih preprog se pojavljajo preproge iz vite volne in klobučevine.


Preproga volna XL C11-290 Material:100% Volna Oznaka:Volna XL C11-290 Širina:400cm Dolžina:30m Debelina:38mm
 
 

Preproga volna XL C11-292 Material:100% Volna Oznaka:Volna XL C11-292 Širina:400cm Dolžina:30m Debelina:38mm
 
 

Preproga volna XL C11-297 Material:100% Volna Oznaka:Volna XL C11-297 Širina:400cm Dolžina:30m Debelina:38mm
 
 

Vsi materiali se lahko polagajo od stene do stene in lepijo na tla, ali se iz njih izdelujejo preproge z obrobami različnih dimenzij. Maksimalna širina preproge je 400 cm, dolžina je poljubna.

Barve preprog in talnih oblog, ki jih vidite na ekranu niso enake originalu in služijo izključno za orientacijo.

Dolga uporabna doba, naraven material, pridobljen brez uporabe škodljivih snovi, čist proizvodni proces in biorazgradljivost preproge pomeni zdravo in do okolja prijazno izbiro.
Talne obloge in preproge iz volne so narejene na okolju prijazen način. Uporabljena je novozelandska volna v kombinaciji z bombažem, viskozo ali svilo.

Kobilica

Vabilo
V predstavitvenem prostoru podjetja PREHOD si lahko ogledate različne talne obloge in preproge z dekorativnimi obrobami. sisal, kokos, volna, papir in bambus so materiali,ki se uporabljajo za izdelavo talnih oblog in preprog iz naravnih materialov. Izbirate lahko med neštetimi različicami zanimivih barv in vezav. Dekorativne obrobe za preproge so iz bombaža, lanu in usnja. Preproge so v prostoru izjemno pomembne. Težko se boste uprli neštetim barvnim odtenkom obrob, ki preprogo in prostor združijo v celoto. Zanimive preproge iz volne in klobučevine bodo sprejete z navdušenjem s strani obiskovalcev kot tudi prostora kateremu so namenjene. Preproge so elementi, ki jih moramo vključiti pri na novo zasnovanih prostorih.

Vabilo
Ob torkih, sredah in četrtkih potekajo v našem studiu svetovalni dnevi. Poleti lahko uživate ob odprtih kuriščih, primete palico za golf in se preskusite v kratki igri, hkrati pa opazujete tikovino na predstavitvenih terasah, kako ji narava dodaja sivi ten. Zvečer, ko prižgemo vrtne luči, vam pričaramo nočno podobo vrta. Pozimi vas povabimo, da z nami poklepetate ob kaminu ter se ogrejete ob čaju in piškotih.