• Kontakt
PREHOD,d.o.o., Kranj
Smledniška cesta 64 a
4000 Kranj

T: +386 (0)4 281 03 00
E: prehod@prehod.si

 • Kje smo
 • KDO SMO
 • DELOVNI ČAS
  PRODAJNEGA SALONA

  PONEDELJEK ZAPRTO  
  TOREK 9:00-19:00  
  SREDA 9:00-19:00  
  ČETRTEK 9:00-19:00  
  PETEK 9:00-19:00  
  SOBOTA 9:00-13:00  
 • SVETOVANJE
  V PRODAJNEM SALONU
  SREDA DO petek
  od 15.00 do 19.00
  SOBOTA
  OD 9.00 DO 13.00
 • svetovanje
  PO DOGOVORU
  T: 040-623-352
  E: prehod@prehod.si
 • DELOVNI ČAS
  PISARNE PREHOD
  PONEDELJEK-PETEK
  od 9.00 do 16.00
 • POVEZAVE
  Vrtno pohištvo

  Lesene terase

  Eva Solo

  Talne obloge

  Ogledala

  Zaščita pred erozijo

  Pravila golfa
Domov > Studio > Index

EKSPERIMENTALNI STUDIO PREHOD

Samo na enem mestu lahko združite svobodo bivanja z osebnim zadovoljstvom... na vašem vrtu ali odprti terasi.

Samo na enem mestu si lahko ogleda e vrhunsko vrtno pohištvo, izberete tikovino za leseno teraso, uživate ob pogledih na izbrane dodatke za dom in vrt in se pustite presenetiti... v eksperimentalnem studiu PREHOD v Kranju.

Prehod eksperimentalni studio

Eksperimentalni studio Prehod, Kranj

Eksperimentalni studio Prehod, Kranj

V prodajno predstavitvenem salonu si lahko ogledate vrhunsko vrtno pohištvo, izberete tikovino za teraso, prestižno preprogo ali dodatke za dom in vrt. Izdelke, ki jih boste spoznali odlikuje visoka prepoznavna vrednost.

Življenjski prostor močno vpliva na človekovo počutje in razpoloženje, hkrati pa odseva njegovo osebnost, značaj in vrednote ter to sporoča drugim ljudem. Kdor se tega zaveda, bo izbiral opremo za svoje bivalne prostore najboljših izdelovalcev, ki dokazujejo zaupanje z najkakovostnejšimi materiali, vrhunsko izdelavo in oblikami in ki sledijo uporabnim in bivalnim trendom. Skrbno izbrana oprema za zunanje in notranje prostore bo nosila sporočilno vrednost o lastnikovi visoki bivalni kulturi in pozitivni naravnanosti do naravnega in družbenega okolja.

Svoje delovanje usmerjamo k prepoznavanju vrednot končnega kupca in njegovem zadovoljevanju. Analiziramo proizvajalce in poskušamo v naš program vključiti čim več novosti, ponuditi koncepte in razširiti ponudbo izbranih visoko kakovostnih izdelkov.

Eksperimentalni studio PREHOD išče rešitve za potrebe zahtevnih kupcev.

Preko izdelkov združujemo ljudi z podobnimi pričakovanji, vrednotami, ki jih cenijo in ki oblikujejo njihov življenjski slog. Ustvarjamo povezave med najboljšimi. 

 

 

 

 

 


 

Kobilica

Vabilo
V predstavitvenem prostoru podjetja PREHOD si lahko ogledate različne talne obloge in preproge z dekorativnimi obrobami. sisal, kokos, volna, papir in bambus so materiali,ki se uporabljajo za izdelavo talnih oblog in preprog iz naravnih materialov. Izbirate lahko med neštetimi različicami zanimivih barv in vezav. Dekorativne obrobe za preproge so iz bombaža, lanu in usnja. Preproge so v prostoru izjemno pomembne. Težko se boste uprli neštetim barvnim odtenkom obrob, ki preprogo in prostor združijo v celoto. Zanimive preproge iz volne in klobučevine bodo sprejete z navdušenjem s strani obiskovalcev kot tudi prostora kateremu so namenjene. Preproge so elementi, ki jih moramo vključiti pri na novo zasnovanih prostorih.

Vabilo
Ob torkih, sredah in četrtkih potekajo v našem studiu svetovalni dnevi. Poleti lahko uživate ob odprtih kuriščih, primete palico za golf in se preskusite v kratki igri, hkrati pa opazujete tikovino na predstavitvenih terasah, kako ji narava dodaja sivi ten. Zvečer, ko prižgemo vrtne luči, vam pričaramo nočno podobo vrta. Pozimi vas povabimo, da z nami poklepetate ob kaminu ter se ogrejete ob čaju in piškotih.