Ogledala

Zaščita pred erozijo

Pravila golfa
Domov > M > Index

PREPROGE IN TALNE OBLOGE  IZ SISALA M

Zaradi preprostih vzorcev in različnih barv obrob preproge zlahka usklajujemo z drugo opremo in dekorativnimi elementi v prostoru.

Preproge in talne obloge iz sisala so izjemno trpežne, antistatične ter zvočno in toplotno izolirajo. Zaradi navedenih prednosti so primerne za dnevne sobe, spalnice, pisarne, hodnike in stopnišča. Sisalove preproge izdelujejo v poljubnih velikostih, različnih vrstah tkanja in jih obrobljajo z raznobarvnimi obrobami.
V to skupino so zbrani srednje tanki materiali (tkanje boucle, paseo…), ki so primerni za dnevne sobe, otroške sobe, spalnice in pisarne, so različnih barv in širin. Primerne so za večje prostore. Z pravo izbiro obrobe in materiala lahko barvno uskladimo celotno stanovanje.

Prostor, ki nas pomirja.
Preproge iz sisala so izjemno trpežne, antistatične ter zvočno in toplotno izolirajo.

talna-obloga-sisal-m-19-t707 talna-obloga-sisal-m-32-t741 talna-obloga-sisal-m-33-t742Talna obloga Sisal  M T707 Material:100% Sisal Oznaka:Sisal M T707 Širina:400cm Dolžina:30m Debelina:6mm
 
 

Talna obloga Sisal  M T741 Material:100% Sisal Oznaka:Sisal M T741 Širina:400cm Dolžina:30m Debelina:6,5mm
 
 

Talna obloga Sisal  M T742 Material:100% Sisal Oznaka:Sisal M T742 Širina:400cm Dolžina:30m Debelina:6,5mm
 
 

Vsi materiali se lahko polagajo od stene do stene in lepijo na tla, ali se iz njih izdelujejo preproge z obrobami različnih dimenzij. Maksimalna širina preproge je 400 cm, dolžina je poljubna.
Barve preprog in talnih oblog, ki jih vidite na ekranu niso enake originalu in služijo izključno za orientacijo.
Dolga uporabna doba, naraven material, pridobljen brez uporabe škodljivih snovi, čist proizvodni proces in biorazgradljivost preproge pomeni zdravo in do okolja prijazno izbiro.

Kobilica

Vabilo
V predstavitvenem prostoru podjetja PREHOD si lahko ogledate različne talne obloge in preproge z dekorativnimi obrobami. sisal, kokos, volna, papir in bambus so materiali,ki se uporabljajo za izdelavo talnih oblog in preprog iz naravnih materialov. Izbirate lahko med neštetimi različicami zanimivih barv in vezav. Dekorativne obrobe za preproge so iz bombaža, lanu in usnja. Preproge so v prostoru izjemno pomembne. Težko se boste uprli neštetim barvnim odtenkom obrob, ki preprogo in prostor združijo v celoto. Zanimive preproge iz volne in klobučevine bodo sprejete z navdušenjem s strani obiskovalcev kot tudi prostora kateremu so namenjene. Preproge so elementi, ki jih moramo vključiti pri na novo zasnovanih prostorih.

Vabilo
Ob torkih, sredah in četrtkih potekajo v našem studiu svetovalni dnevi. Poleti lahko uživate ob odprtih kuriščih, primete palico za golf in se preskusite v kratki igri, hkrati pa opazujete tikovino na predstavitvenih terasah, kako ji narava dodaja sivi ten. Zvečer, ko prižgemo vrtne luči, vam pričaramo nočno podobo vrta. Pozimi vas povabimo, da z nami poklepetate ob kaminu ter se ogrejete ob čaju in piškotih.